tirsdag, november 07, 2006

Var det noen som sa 80 tallet?!!

Inspirert av den nye serien om 80 tallet på NRK, poster jeg dette vakre bildet av undertegnede..... (jeg eier ingen skam!!!!). Oppfordrer alle andre til å gjøre det samme, man trenger noe å le av midt i uka også....

10 kommentarer:

Anonym sa...

Haha - kjenner meg SÅ igjen i de klærne der!!!!!!!!!!!!!! Moro og se! Ballgenser var viktig! "Riktig" skolesekk hadde du også ser jeg :) Permanent i håret............been there, done that............ALDRI igjen :)

Stine

TM sa...

Nå skal man ALDRI si aldri da.... ;-) Spesielt når det gjelder mote. Men jeg håper også at jeg aldri finner ut at jeg skal ha permanent igjen!!!

Når det gjelder skolesekken hadde det vært artig å visst om dette var et "lokalt fenomen" oppe hos oss?

Anonym sa...

Jeg kan si at jeg HÅPER på aldri igjen da..........! Husker at jeg var med på gatecupen ett år, med permanent i håret - du kan tenke deg hvordan jeg såg ut etter en skikkelig regnskylling............ingen har vel noen gang vært så lik en mikrofon før!!!!!!!!!

Sekkene ja, Salomon var det ikke det merket var? Var jo SUPER in her da, kanskje det bare var lokalt som du sier.........vært moro og visst.

Stine

TM sa...

Hi hi hi.... Husker en gang jeg hadde tatt permanent og så ut som en skikkelig sau. Jeg SPRANG hjem og hoppet i dusjen! Lurer på hvorfor jeg alltid ba om å få "bølger" men endte opp med krus?!! Mulig permanent utstyret ikke var så avansert i "gamle dager" slik at de bare klarte en look...

Synes forøvrig at du burde ta oppfordringen min og legge ut et skikkelig 80-talls bilde av deg selv... ;-)

Ankestin sa...

Permanent-utstyret var ikke særlig bedre på midten av -90 tallet... Rett før konfen var det min tur til å ville ha "bølger" og endte opp med "krus".

Jeg var vel dessuten så heldig at jeg arvet den lekre ballgenseren når den hadde gått av moten... Trodde likevel jeg var veeeldig hip!

TM sa...

stakkar... du har arva mye rart du.... ;-)

Selv om det ser helt grusomt ut, er jeg glad for at jeg har hatt litt forskjellige stiler. Mye morsommere å se tilbake på!

Anonym sa...

Om jeg finner ett bilde så skal jeg legge det på bloggen min - tar utfordringen :) Men må nok hjem til mamma og pappa for å finne det.......

Permanent var permanent fant jeg ut - ingen grader innen det - krus ble det ALLTID!

Stine

Pernille from north sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pernille from north sa...

Hva er det som er så morsomt? Forstår ingenting...

TM sa...

he he.... det er "noen" her som ser dette antrekket daglig på byen...