fredag, desember 07, 2007

Vi har en travel tid foran oss!

Nå har vi hatt samtale med flere eiendomsmeglere og har til slutt bestemt oss for Obosmegleren. De ga oss en veldig god pris på alt, også på styling av leiligheten. Stylingen går rett og slett ut på at vi skal tømme leiligheten helt, og at de setter inn nye møbler osv. Det eneste vi skal la stå igjen er vaskemaskinen i boden (for å vise at det er plass der) og møblene ute på balkongen. Megleren (en dame på rundt 40) gjorde et godt inntrykk på oss, og vi synes det er positivt at hun har jobbet som megler i flere år og solgt mange boliger i området her. I tillegg føles det trygt og godt med Obos.

Vi har bestemt at vi skal ha visning allerede første helga i januar. Det er forventet at det vil bli et stort trøkk av leiligheter som skal selges i løpet av januar måned, slik at det er viktig å komme i gang så fort som mulig. Sikkert flere som har forsøkt å selge i november/desember som også vil satse for fullt igjen i januar.

Nå er det bare for oss å komme i gang med pakkingen! Synes det er veldig bra vi kan tømme helt, og at de setter inn nye flotte møbler. Den gamle slitte sofaen selger ikke akkurat leiligheten - den skal kastes (alternativt forsøkes gis bort på Finn). En maler kommer til å male over i stuen og gangen (+ sparkle hull i veggene etter bilder og hyller osv). Kunne ha gjort dette selv, men med jobbsituasjonen til Gemalen, min graviditet + tidsperspektivet blir det litt mye for oss. Vi må nok også få litt hjelp til å få ut alle de tyngste tingene våre, det er jo begrenset hvor mye jeg kan bære.

Vi har også bestilt oss ny seng! Tørr ikke skrive hvor mye vi betalte for den - men la oss bare si at vi nå har fått ektesengen vår som skal vare "a lifetime"... Vi kjøpte en utstillingsmodell da, og fikk derfor halv pris av det den egentlig kostet. Slik at egentlig har vi nå en seng i Røkke klassen! ;-)

Får håpe vi får gjort en del pakking nå i helgen og i uken som kommer. Overtagelse er neste lørdag kl 11:00.

Puh! Godt jeg er ganske i rute når det gjelder julegaver og andre juleforberedelser.... :-)

Ingen kommentarer: