torsdag, juli 10, 2008

Rom for kreativitet

The kids doing crafts at the diningtable
Jeg jobber hardt med å overkomme "symaskin angsten" min om dagen! Er i full gang med å sy nye gardiner til soverommet vårt, håper at det blir brukbart. ;-)

Det er ekstra koselig å sitte og sy når ungene sitter sammen med meg og pusler med forskjellige ting. Etter at vi flyttet inn i nytt hus, nyter vi luksusen med å ha et så stort spisebord hvor vi har plass til det meste (bordet er fra Skeidar og har to ileggsplater). Jeg har virkelig savnet å ha en slik plass.

Ellers må jeg legge til at jeg gleder meg til vi får malt veggene hvite og lagt nytt gulv her. Vi vurderer også å kjøpe ny sjenk, da det irriterer meg at vitrineskapet sperrer for det flotte vinduet vårt. Håper vi finner noe som fungerer bedre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar verkligen fönstret! Släpper in ljus, men distraherar inte (eftersom det är svårt titta ut). Fiffig pysselhörna, fokus på vad man gör där vid bordet... :-)

TM sa...

Tenk at eiendomsmegleren som solgte huset til oss mente at vi burde bytte det ut i et vanlig vindu! Hun mente at det var helt nødvendig for å få inn nok lys.

Det slipper faktisk inn mer lys enn man kanskje skulle tro, og det er helt nydelig der når vi får kveldssolen inn. Og så behøver man selvfølgelig ikke å tenke på gardiner når man har et slikt vindu... hvilket alltid er ett pluss synes jeg! ;-)

Kardemomme sa...

Der er du ved symaskinen ja ;)Jeg fikk jo kommentar fra deg da jeg satt ved min og strevde..Flott vindu!!!!!