fredag, desember 14, 2007

En liten situasjonsrapport

Slik lever vi for øyeblikket! Mesteparten av våre saker er pakket ned i bananesker, og er stablet på kjøkken/bod/balkong/soverom.


På soverommet til gogutten har vi endelig fått opp nye skyvedører, noe som jeg synes ble veldig bra (Gemalen skal sette opp en pyntelist øverst). Vi trodde vi måtte fjerne skuffene, men det viste seg at det ikke var nødvendig så de skal også inn igjen. Hvorfor har vi ikke fått fikset dørene før?!! De kostet bare 4500 kr hos Garderobemannen, kampanjepris på ferdige dører. Det gikk utrolig lett å sette de inn, fordi en snekker kom og festet skinnene for oss! :-)


I stuen og på gangen har vi hatt en polakk (- Ja en ekte polakk! Ikke pappa og gemalen denne gangen. Ha ha...) som har sparklet alle veggene (derfor ser de for øyeblikket grå ut). Han har gjort en utrolig god jobb - ser ikke ut som at han behøver å pusse de en gang. Vi har notert oss tlfnummeret hans, i tilfelle vi får bruk for lignende jobbehjelp på rekkehuset. I morgen skal han male veggene hvite.


Det blir godt å komme ut herfra! Dette er siste kvelden vår i denne leiligheten (faktisk litt nostalgisk), i morgen kl 11:00 tar vi over nyhuset!

1 kommentar:

Pernille from north sa...

Misunner dere ikke all den jobbinga nå så nært innpå jula og alt. Men det er jo spennende å flytte til et nytt sted! Gleder meg allerede til å komme på besøk.