mandag, desember 17, 2007

Og naboen vår heter Kramer!


Her kommer noen bilder fra vårt nye palass! ;-) Det tar evigheter å laste over bilder, pga vi har selvsagt ikke nettilgang i vår nye bolig ennå. Nextgentel trenger visstnok seks uker på å flytte abonnementet! (lurer på hvor langt tid det tar å bli ny abonnent?!?). Så nå blogger jeg på ukjente naboers trådløse nettverk...

De siste dagene har vært utrolig slitsomme, det har gått i ett! Pakking - flytting - møte med takstmann - trålet butikker (måtte ha en del ting som bla noen lamper...) osv osv. I dag hadde vi hjelp av flyttefolk til å få over en del av de store tingene våre. Er mektig imponert over hvor sinnsykt mye vi egentlig hadde i den lille leiligheta vår...


Ny seng har vi også fått levert! Her er bilde fra det som skal være soverommet vårt. Herfra er det utgang til vår lille og skjermede hage. :-)


Har fått en ny stor kjærlighet - denne peisovnen! Det har vært mellom seks og ti minus i Oslo den siste tiden, og da har det vært gull å ha denne peisen. Panelovnene gir ikke nok varme når det er mindre enn fem minus synes jeg.


Her er bilde fra vårt "lekre kjøkken". Alle bildene er tatt før vi fikk alle tingene inn. Nå er det en smule mer kaotisk med kasser overalt (som jeg ikke aner hva inneholder - på tross av at jeg har merket flesteparten...!)


Dette er vaskerommet - vårt fremtidige bad! Fikk ikke tatt bilde av vårt nåværende bad pga gikk akkurat tom for strøm, og husker ikke hvor laderen til kameraet er.... ;-)

Her er kjellerstua som skal bli lekerom for ungene. Gogutten elsker allerede å være der nede, og går ned dit med en gang han står opp om morningen! Vi fikk beholde et gammelt snooker/billiard bord, noe som passer oss midt i blinken. Vi fikk også beholde en stige, en masse verktøy, gressklipper, kantklipper, køyeseng, oppbevaringskasse for puter til hagemøblene mm. Helt supert! :-)
Maritim stil på kjellerstua, her er nedgangen - en svært bratt trapp/stige.
Dør ut til entreen.

Dette var alt jeg orket å legge ut av bilder akkurat nå - går som sagt super treigt! Som dere ser er det mer enn nok å henge fingrene i her! Naboen mente vi hadde fått rekkehuset utrolig billig i forhold til andre i området, det var jo godt å høre. Nå håper vi at det går greit med salget av leiligheten vår!

3 kommentarer:

S10ne sa...

Dere har masse og ta tak i ser jeg - men det kommer til å bli utrolig bra til slutt!!!!!!! Gleder meg til å se resultatet :o)

Hästens seng dere har? De er UTROLIG gode!

S10ne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
TM sa...

Ja, det er så mye at det nesten er vanskelig å bestemme seg for hvor man skal begynne! Akkurat nå er det et forferdelig kaos her, med kasser og ting overalt. Vi får ta romjula til hjelp!

Husker ikke helt hvilken seng det er, skal legge ut link etterhvert. Den kan i hvertfall anbefales!