onsdag, desember 19, 2007

Nok et bilderas fra vårt kjære oppussingsobjekt!


I dag har jeg hatt veldig bra tilgang på nett her, slik at jeg har lastet opp flere av bildene jeg tok her om dagen. Fikk også tatt et par bilder av spisestua og badet før batteriet på kameraet konket helt. Håper virkelig jeg finner laderen før vi reiser på juleferie! ;-)

Det øverste bildet viser vaskerommet, med en liten snekkerbod. Både den og varmtvannsbeholderen skal vekk! Mer energibesparende med en av nyere dato.


Her er gangen mellom vaskerommet og trappen. Her er det en liten bod og trapp opp til venstre.


Dette er en grusom skapkonstruksjon som står på kontoret. Det viser seg at det skjuler et røropplegg som vi ikke får fjernet. Er litt usikre på hva vi velger å gjøre her. Mulig vi bare setter opp en lettvegg og bruker det til kott. Dette rælet skal i allefall bort...


Enda et bilde av kontoret. Det står noen hyller og et glasskap fra femtitallet der, som er i overraskende bra stand. Veldig artig møbel, morsomt om vi hadde fått brukt det til noe.


Her er soverommet til ungene. Det kommer til å bli en av prioriteringene våre. Teppet er helt ufyselig, og ikke akkurat passende for et astmabarn! Vi har kjøpt madrasser og to stk Minnen leselampe fra Ikea. Veldig passende for en som elsker edderkopper!
Dette er trappen opp til stuen. Vi skal legge samme parkett på alle gulv og trapper, og vurderer å ha et slags teppe (løper?) i trappene. Litt mer barnevennlig og sklisikkert. Det teppet som er der i dag er skikkelig fælt...


Må bare vise en "stilig" detalj fra stuen - fake murstein! Det er bare noen tynne sponbiter som er festet til veggen med noe som minner om dobbeltsidig tape...!


I stuen, over kjøkkenet, er det en hems og foran den har de bygget disse skapene. Det er litt vanskelig å se på bildet hvor høye de er - men jeg tror takhøyden minst er 3,5 meter akkurat her. Vi er litt usikre på hva vi skal gjøre her, men vi har veldig lyst til å bruke hemsen til overnattingsbesøk og oppbevaring. Vi har noen ideer, men det spørs hva som lar seg gjøre.


Her ser man "utsikten" fra stuen og ned mot kjøkken/spisestue.


I dag har vi endelig fått installert taklampe i spisestuen, en Elba 5 lys fra Lampemagasinet. Greit å få litt lys, det er veldig mørkt her kl 16:00 på ettermiddagen. Mørket begrenser hvor mye vi får gjort.


Veldig praktisk lampe som skal henge over spisebordet og som lett kan justeres opp og ned. (den "pinnen" som henger på skrå over skal selvsagt rettes etter hvert!)


Bilde fra kjøkkenet. Usikker på hva slags gardin jeg skal bruker her... Regner med at svigermor har noen gode tips? :-) Gleder meg forøvrig til å bli kvitt den gulfargen!

Det eneste bildet jeg fikk tatt av badet. Ikke særlig pent, men veldig deilig å ha digert badekar! Mange "lekre" gull kroker i slags dragestil som henger på de mest upraktiske steder... Kommer til å ta frem skrumaskinen og fjerne de snart - må bare få foreviget de skikkelig først! ;-)

Ingen kommentarer: