torsdag, februar 07, 2008

Nå er vi helt ute av den gamle leiligheta

Tirsdag overrakte vi nøklene til kjøper av leiligheten vår! Utrolig deilig å være helt ferdig på den kanten! Gogutten syntes forøvrig at vi burde fortsette å bo der, fordi det huset var jo tross alt mye større enn det nye huset! (høyblokk kontra rekkehus...).

Før overtagelsen tømte vi den siste boden, og ble atter en gang sjokka over mengden eiendeler vi har. Jeg fant blant annet en eske som het "Nostalgiske saker" hvor jeg hadde en masse skrot som jeg av en eller annen grunn hadde funnet ut at det var viktig å spare på... (Denne eska har stått i boden i alle de fem årene vi har bodd der, og jeg tror at den stod i boden i den leiligheta vi hadde før den igjen også).


Her fant jeg blant annet russeluen min, noen gamle souvernirer fra Mallorca, gamle karakterbøker, gamle stilbøker og brev. Jeg har kastet mesteparten, blant annet alle de gamle skoledagbøkene og dagbøkene mine. Herregud for en pinlig lesning!!! Burde vel helst brent det, for å forsikre meg om at de ALDRI igjen vil vise seg på jordens overflate. Men noe var litt vittig også da, slik som å bli minnet på at serien "Return to Eden" var alles favoritt i VHS sine glansdager. Jeg fant også ut at jeg har vært en stor fan av Ralph Macchio, og at en av mine favoritt interesser var å "tenke på gutter"....
Det føles veldig godt å få renset ut gammel skit, men noen av sakene har jeg selvfølgelig valgt å beholde. Slik som denne Snøhvit boken som moren min hadde da hun var liten. Det er en utbrettsbok med ganske morsomme tegninger. Veldig herpa, men artig å ha allikevel. Den er merket med "Julen 1960".Har enda en god del esker som skal pakkes ut og sorteres, det blir spennende å se om vi finner flere "skatter"!

3 kommentarer:

Ankestin sa...

Den boka har jeg ikke sett før!!! Vært redd for at lillesøster skulle herpe den du tror jeg.... :-)

TM sa...

Det har du nok, men det er jo en god del år siden. Kanskje du kjenner den igjen når du ser den?

Ankestin sa...

Det ringer ingen bjeller med å se bilder av den, men vi får se til sommeren. Det er i alle fall veldig artig å ha slike gamle ting. Synd alt ble borte etter vår barndom... :-(