torsdag, juli 31, 2008

Vi har varit på Tanumsloppis!


Dette bildet taler vel egentlig for seg! Ha Ha.

På veg hjem fra vår fantastiske uke i Sverige, stoppet vi ved Tanum Loppis. For dere som ikke har vært der, anbefaler jeg den virkelig! Det ligger bare tre mil fra Strømstad, så det kan være verdt å stikke innom når man er på shoppingtur.


Rød retro lampe som jeg tenkte å ha på skrivebordet mitt. Har ikke fått testet om den fungerer ennå da - må kjøpe lyspære først! Den er svenskprodusert, og har sett mange av de på loppiser i Sverige.


Tanum har den største loppisen jeg har vært på. De har 12 små hus, proppfulle av saker. Mye søppel selvfølgelig, og noe er høyt priset. Men hvis man trekker i fra kursen i norske kroner, blir det jo enda litt billigere. :-) Uansett veldig gøy å gå rundt der og kikke på alt det rare som finnes. Håper på bedre tid neste gang - og helst uten mine to små. De hadde en liten lekeplass der, som eldstemann koste seg på. Men selvfølgelig ikke noe særlig plass til barnevogn (forventer ikke det altså!).

De har en egen "avdeling" med mye seksti og sytti talls ting. Der gikk jeg og siklet på alt som var... Mye jeg kunne dratt med meg hjem der gitt!


Karaffelen fikk vi en utrolig bra pris på! Elsker formen på denne.


Termosen var kjempebillig, da den var ganske slitt og hadde noen malingsflekker. Men når jeg får vasket den og fjernet malingsflekkene, blir den ganske dekorativ synes jeg. Har sansen for ting med kart på! (en interesse jeg deler med min eldste sønn....)

6 kommentarer:

Solveig sa...

FET termos, og super lampe. vi har akkurat vært i strømstad, vi kom oss ikke helt til tanum, det er jo loppiser over alt, hihi. men... du fristet nå, altså, så da blir det sikkert en tur om ikke lenge:)

Nina sa...

hei hei...jeg surfet litt på blogger og havnet her... Jeg heter nina og bor i sverige... Må bare si at den lampen du har funnet er en Bumling (atelje' lycktan) den er superpopulær her i sverige og er verdt mye om du vil selge den.. søk på bumling på blocket eller tradera så ser du hvor heldig du har vært.
Klem
nina-today.blogspot.com

TM sa...

hm... jeg har søkt litt på nettet, men jeg finner ingen Bumling bilder som ligner på den jeg har. Tviler litt på at det er en Bumling, fordi den er merket Elidus. Så da er det muligens en Bumling kopi?

Men kuul er den uansett! :-D

TM sa...

Når jeg søker på Elidus på Tradera, får jeg opp lamper som er langt billigere enn Bumlingene... Så det er nok en kopi. :-)

alvorada sa...

Å, så utrolig kul lampe! Virkelig et bra funn. Tanum høres ut som loppis-himmelen, jeg også vil dit!!!

TM sa...

Sverige generelt er loppishimmelen spør du meg! ;-) Norge blekner iallefall i forhold...