søndag, september 07, 2008

Loppemarkedsesongen er i gang igjen!

Selv om jeg kanskje har tenkt "jeg gidder ikke sloss med folk på loppemarkedene lenger, jeg finner like mye fint og billig på Fretex", så MÅTTE jeg bare ta en tur i dag. Siden det er helt tidlig i sesongen var det bare et par loppemarkeder i Oslo denne helga, så det sier seg selv at det var veldig mye folk!

Vi besøkte det som var på Østensjø skole. Vi kom forholdsvis sent, og det angret jeg litt på. For da vi kom så jeg mange som gikk og bar på utrolig mye fint! Kanskje ikke så rart, med tanke på at Oppsal er rene "eldre ghettoen" (noterer at dette loppemarkedet er verdt et besøk neste år også!).

Det ble ikke så veldig mye handling. Angrer blant annet på at jeg ikke tok med meg en liten gul kontorstol. Jeg fikk et anfall av "Den har vi ikke plass til!". Noe som selvsagt er riv ruskende galskap! Man har ALLTID plass til en liten gul kontorstol! Vi endte opp med å handle lopper for 30 kroner, og så brukte vi nesten 100 kroner på kake, vafler og kaffe! ;-)

IMG_6948
Liten rød/orange koffert, som jeg tenkte ungene skulle få ha utkledningsklær i og sånt! Inni den lå det et Postens Identitetskort fra 1993. Husker dere de?

IMG_6952
Orange vase fra West Germany

IMG_6945
Liten epleboks.

5 kommentarer:

by Siv sa...

Du fant iallefall flotte ting til en billig penge... Huff jeg er ofte i samme bås som deg. Så ubestemmelig :)
Men men neste helg er det nye muligheter :)
*Siv*

TM sa...

Ja jeg er godt fornøyd! De tretti kronene inkluderte også et par småting som sønnen min kjøpte! (gremmes enda litt over den gule stolen, må bare forsøke å komme over det... knis...)

Anonym sa...

Kul vase! Gøy med loppis når man kan hjøre kupp :-)

Marieinwonderland sa...

Hei! Jeg var der, men tidlig. Og det var så utrooolig mye folk. Fikk litt hetta, så jeg orket ikke gå inn i alle rommene. Kjøpte en kakeboks med Jungelboken og noen stoffer. Og that's it. Jeg som pleier å ha med meg store poser hjem igjen...;)P.S. Du må alltid følge magefølelsen der og da! Bomkjøp kan du jo alltid gi til loppis igjen;)

TM sa...

Ja, det blir lett dårlig stemning når det er for mange folk. Jeg er ikke av typen som "knuffer" meg frem til godsakene, og da er det vanskelig å få tak i noe. Kanskje det var lurt at vi var der sent på søndag allikevel.

Når det gjelder bomkjøp, så har du helt rett. Det teite er at den sikkert bare hadde kostet tyve kroner eller noe sånt også. sukk... ;-)