tirsdag, september 02, 2008

Tilbake fra ferie...

Har hatt noen deilige dager på nordvestkysten! Batteriene mine er ladet, og nå klør i fingrene etter å komme i gang med prosjektene igjen. Hodet er fullt av mange nye ideer og jeg har notert meg en laaang "to do" liste.

Cute garden chair

Mens jeg var borte har mannen min kommet godt i gang med lekerommet til ungene, men atter en gang viser det seg at det nok vil ta lengre tid enn vi først trodde. Teppet vi har bestilt kommer heller ikke før om et par ukers tid, så da burde vi ha nok tid på oss til å få unna maling osv. Selv om vi har bestemt oss for å "ta den tiden det trenger" på ting vi gjør her i huset, blir det allikevel til at vi setter oss små deadlines. Motivasjonen denne ganger er ikke så vanskelig; lengre tid på oppussing = lengre tid med stua full av lekende unger! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen tilbake, skjønte ikke hvor det hadde blitt av deg men ferie er lov; veldig lov! :-)

Anonym sa...

Åh semester så trevligt. Jo jag tyckte att det var ovanligt tyst på bloggen din, men å andra sidan har det inte hänt så mycket hos mig heller, har haft lite för mycket jobb. Men det ser ut som ett ljus i slutet på tunneln, känns lite lättare, jag kan andas igen :-)