lørdag, januar 03, 2009

Hva fikk du til jul i år?!

Jeg har ikke fått noe ennå... Ha ha, den vitsen blir aldri gammel... eller?!

Jeg ser at en del bloggere har fått jula ut av huset sitt i løpet av de siste dagene, her ligger den fremdeles og slenger i krokene - men jeg kjenner virkelig at jeg begynner å bli lei av nisser nå! ;-)

Jeg har tidligere klagd over min elendige vannkoker, gleden ble derfor stor da jeg fikk denne lekre fra Dualit i julegave. Den er pen å se på, pluss at den er veldig god å helle fra! Andre flotte julegaver i år var helt hvitt dynetrekk og laken, flere av de dessertskålene jeg samler på (New Wave fra Villeroy og Boch) og snille unger! ;-)


Siden jeg ikke fikk tatt det klassiske "selvportrett i julekule" bildet i år, stiller jeg opp med "selvportrett i vannkoker" i steden.... ;-)

5 kommentarer:

Brigg sa...

I like! Kommenterte nettopp fliggiglisenes vannkokerfrustrasjon. Er selvpå jakt etter den perfekt vankoker.Har bare en hvit stygg i plastikk som koker saktere enn saktest. Denne var finfin. Passer til kaffetrakteren min! Lov å spørre om pris?

Maliva`s verden sa...

Oh så heldig du er,den var kjempe kul.Skulle gjerne sett mer av selvportrettet ditt også da men..hi-hi:O)
Klem fra maliva

Marieinwonderland sa...

Godt nytt blogge år! Jeg kjøpte en helt ny kjele med tut på loppis for 20kr og jeg har funnet ut at den er nesten like rask som en vannkoker! Men denne var jo kjempefin da og blidet ble stilig;)

Anette {foreldremanualen} sa...

Brigg: Jeg fikk den i gave, så jeg er litt usikker. Mannen min mente han så den på tilbud hos Lefdal til 600 og noe. Men usikker.

Maliva: he he. Var litt vanskelig å få til! ;-)

Maja: Takk i like måte. Det hørtes ut som et bra loppe-kupp! :-D

Karen Marie sa...

stili vannkoker :)

he ny adresse t bloggen min no
så den nye e:
kariemarie.blogspot.com