mandag, januar 05, 2009

Og så ble det hvitt....


Ok, jeg medgir at dette kanskje ikke er verdens mest spennende bilder... Men etter all den jobbinga vi har gjort i helga, følte jeg for litt selvskryt! ;-)

Det går med en del liter hvitmaling når man pusser opp hjemme hos oss, og spesielt når panelet er luta. Note to self; av hensyn til de som muligens kommer etter meg, husk å ALDRI, jeg gjentar, ALDRI lute panel!!! Etter ørten strøk med maling synes jeg fremdeles at jeg kan skimte litt gulfarge på grunn av lutinga igjennom, men det er mulig at jeg har sett meg helt blind på malingen... ;-)


Helt innerst der det tidligere var garderobe, måtte vi legge ny panel. I dag skal vi legge gulv (mannen har tatt en ekstra fridag) og så tror jeg at vi kan flytte sengen inn på soverommet igjen. Det skal bli deilig å flytte ut av stua!

Ha en fin mandag alle sammen! :-D
..dette bildet poster jeg helt uten gyldig grunn ;-)

7 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Så fint det blir...utrolig hva et malingstrøk eller to kan gjøre av underverker:O)
Klem fra Maliva

Ellen sa...

Enig. Det ble jo et helt nytt rom. Jeg har tidligere beiset over lutet furu og vet alt om antall strøk som må til...

Fint bilde av mannen og den lille!

Det er kos med blogg forresten. Og veldig morsomt å bli "kjent" med deg siden jeg jo har kjent mannen din fra han var liten!

Brigg sa...

Alltid grunn til å poste slik bilder:-)

Grattis med vel overstått maling. Man ser seg blind!! Vi malte og malte og ble aldri fornøyd. Nå legger vi (nesten) ikke merke til det mer.
Gleder meg til resultatet:-) Og et gjensyn med den underbare stålampen!!

Anonym sa...

Congrats on well done job! Det ble veldig bra, rart hvordan ting blir umoderne. Furuhelvetet regjerte sånn ca til begynnelsen av 90 tallet. Lurer på når det kommer tilbake? Kanskje når ungene er store: "Hva sier dere, var det luta furu her og dere malte over det???" :-)

TM sa...

Hi hi hi.. det er godt mulig det blir slik, Zagabå! Sønnen min på fem syntes iallefall at det var finere slik det var. Hvitt er jo superkjedelig.

Ankestin sa...

Næmen så stor tantes gutt har blitt!!!! Gi ham en stoooor kos!!!

Soverommet ble fint det også forresten.....:-D

rod i hob sa...

Blir jo kjempeflott :-)

Eg har nettopp jobba HARDT me en furu gang. Vaskin, kvistlakk, grunning, maling og maling også blir de kansje maling enn gong te... Sukk -møje arbeid, men jammen blir de bra!!

De blir så bra at eg faktisk har LYST å mala gangen nere og -akkuart lik. E så deilig me lyst i forhold te panelen..

Ha en fin kveld :-)