søndag, januar 15, 2012

Før og etter foto - soverommene og kontoret

I forbindelse med at vi selger huset vårt, vil jeg gjerne vise frem alt vi har gjort av oppussing.

Her er før-og-etter foto av soverommene og mannens kontor:

Før

Barnas soverom var det første vi pusset opp i huset. Det var viktig for oss fordi det hadde et gyselig vegg-til-vegg teppe som var dekket av hundehår - ikke ideelt for et astmabarn!

Etter

Slike små rom tar ofte mye lengre tid enn man først aner.. Taket var en skikkelig tålmodighetsprøve her. Det var opprinnelig lutet, og måtte ha maaange strøk med maling før det ble bra. Boooring...

Før
Hovedsoverommet føltes mørkt og grotteaktig - slike furuvegger stjeler veldig mye lys. Det hadde en upraktisk skyvegarderobe til venstre utenfor bildet, og en ulekker takvifte.

Før
Det blå teppet som henger i vinduet skal ikke de tidligere eierne få skylden for altså - det var bare en midlertidig løsning med det samme vi flyttet inn..  ;-)

 Etter

Hvitmaling er magisk når det gjelder å få et rom til å virke lysere og større. 


Den gamle garderoben ble revet, og vi satte i steden vår king size i hjørnet for å få en koselig krok og for å utnytte plassen bedre.


Kontoret føltes veldig lite og det ble ikke bedre av at det var svært lavt under taket. Det kule retro glasskapet brukte vi en stund som tvskap på stuen, helt til minstemann knuste glasset!

 Før
Stygg og ubrukelig skapgreie som raskt ble revet. Etter

Vi fjernet takplatene for å skape mer takhøyde, og malte treverket hvitt. Noen ganger kan dette medføre at det blir mer lytt mellom etasjene, men i dette rommet har ikke det blitt et problem. Takk og lov - dette har nemlig vært gutterommet nr en! :-)

Ved den lange benkeplaten i tre, har det vært plass til mann og unger (tidvis tre-fire pc'er samtidig!). Skyvedørsgarderoben til høyre rommer alt av datadingser og annet utstyr! :-)

En annen ting mannen min er veldig stolt over, er lysrørene som går øverst langs taket på alle veggene - de har nemlig dimmer (noe som ikke er helt vanlig på lysrør visstnok...). De fungerer iallefall supert og gjør den mørke hulen lys og fin når man ønsker det. :-)


Se resten av huset på Finn.no!
(alle etter-fotoene er tatt av Roger Sandvaer.)

5 kommentarer:

Sjarm og Glede sa...

Det ble veldig bra :-) Hvitt er bare helt fantastisk. Vi hadde furu før, og det ble som natt og dag etter vi malte med en varm hvit farge ;-) Lykke til med salget :-) Klem Hilde

Villblomsten sa...

Så fint det ble i alle rom :-)
typisk det - endelig ferdig - så selger man :-)
Lykke til med salget :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

Bondekjerringa sa...

Godt jobba!! Ble superbra. Elsker sengeteppet dere har :) Ønsker deg en flott uke!

Gårdsjenta sa...

Utrolig flinke dere har vært!! :D

Vi er i gang med vårt andre oppussings"prosjekt", men nå har vi tatt over slekstgården min, så her er det to ting som er sikkert:

- Vi blir her leenge
- Og det blir ALDRI slutt på ting å gjøre.. ;P

Moro å se hvor utrolig stor forskjell det blir! :)

Lykke til med salget :)