fredag, mars 28, 2008

Oppdatering; ungenes soverom

Husker du at soverommet til ungene så slik ut:

Kids bedroom before renovating
Har tidligere skrevet om hva vi gjorde under oppussingen av soverommet til ungene. Allerede i slutten av januar følte vi at vi var nesten ferdige med rommet. Men det er alltid disse småtingene som har en tendens til å dra ut i tid, selv på et så lite rom. Nå er det så godt som ferdig. Det eneste som gjenstår er å male vinduskarmen og døra. Dette skal vi vente med til det blir litt mer vårlig, slik at vi kan gjøre det ute.

Slik ser det ut nå:
Bunkbeds

IMG_5329
Søte kroker fra Fryd.

Ceiling lamp
Ble veldig fornøyd med taket etter at det ble malt hvitt, det virker MYE høyere under taket.

My sons collection
Rommet skal egentlig være "leke fritt", men noen småsaker sniker seg alltid inn... ;-)

Cabinet
Det famøse "Annika" skapet som vi kjøpte på Jysk. Mannen min er svært glad for at han er ferdig med å sette opp dette. Det viste seg å ha en liten produksjonsfeil, og bruksanvisningen var heller ikke av de letteste.

Inside the cabinet
Er kjempefornøyd med skapet, selv om det var slitsomt å få det opp. Har "customisert" det litt ved å sette inn stang og kurvhyller. Sistnevnte er et must i klesskap synes jeg. Når vi skal sette opp garderobeskap på rommet vårt skal jeg bare ha kurvhyller!

7 kommentarer:

Ellen sa...

Helt enig i det med kurver. De rommer så utrolig mye mer enn hyller. Jeg har byttet ut nesten alle hyllene med kurver og det er såå mye bedre.

Jeg synes det var blitt riktig så fint på rommet. Veldig fint gulv og det hvite taket var lekkert!

Så flinke dere er!

Ankestin sa...

Veldig fint ble det!!! Det er rart hva maling kan gjøre med et rom.... Er også enig i det med kurver. Føler at jeg har mer orden i klærne da, isteden for at de blir trykt sammen i bak-kant. Holder på å bytte ut hyllene med skuffer vi også.

Men jeg tror jaggu at dere har vært og knabba sengesettene til AP og A jeg..... :-D

TM sa...

Tusen takk begge to! :-D

Ser at rommet kanskje er litt "kaldt" så jeg kommer til å pynte litt mer med et bilde jeg har bestilt av ungene (collage som jeg har laget) og kanskje noe fargerikt på toppen av garderobeskapet? Må passe på at det fremdeles er lett å holde støvfritt, det skal jo være et godt "astma rom".

S10ne sa...

Det ble RÅFINT!!!!!!!!!!!! Lækkert rett og slett!

TM sa...

Tusen takk for skryt! :-D

Karen Marie sa...

Blæ fole kvitt da... mn ellers va d fint :)

å kurva/hyllå e ættj fætt.. bli like rotåt me me lell så..

TM sa...

Hei KarenM! :-) Enig i at det ble veldig mye hvitt. Skal "varme litt opp" med et collage av ungene og så tenkte jeg kanskje at storesøster skal få en settekasse til alle småtingene sine (som hun kan få velge hvilken farge vi skal male den i). Blir litt brudd med den støvfrie filosofien da, så har ikke helt bestemt meg..