torsdag, januar 26, 2012

På tide med en livs-opprydding!

Å flytte kan være stressende - men en ting synes jeg er fantastisk: å få rense ut ting jeg ikke lenger bruker! For er det ikke egentlig forunderlig hvor mye t i d vi bruker på å organisere alle eiendelene i livene våre?

Selv er jeg ikke blant de verste når det gjelder akkurat dette. Jeg har flyttet mange ganger og opplever hver gang en stor glede av å bli kvitt ting. Jeg er vel i grunn heldig som ikke er så veldig nostalgisk av meg sånn sett. Det hender selvsagt at jeg tenker at jeg kanskje kan få bruk for noe, men når jeg ikke har brukt en ting på over ett år føler jeg at den tar opp unødvendig plass i tilværelsen min!

Det hyggelige med dette hussalget er at mannen min nå har fått den samme positive opplevelsen av det å ha lite eiendeler som jeg har. Vi har derfor blitt enige om at vi heller skal ha få (kvalitets-) ting i steden for masse billig skrot. Håper denne gode innstillingen holder seg hos oss begge... Jeg må innrømme at jeg sliter litt med å gå forbi gode kjøp på loppemarkeder osv, så jeg har definitivt mine svin på skogen når det gjelder å ta ting inn i huset også! ;-)

 Til salgs: stor Cathrineholm kjele


I tiden fremover kommer jeg derfor til å være aktiv på Finn.no. Det føles gjerne som litt tiltak å skulle ta bilder for å legge ut på nettannonser, men det går egentlig veldig greit når man først er i gang. Det eneste som irriterer meg er at man nå må betale ekstra for å benytte seg av mobil-betaling på Finn.no. Synd, fordi det er en så veldig grei måte å gjøre det på.

Ellers kommer jeg selvsagt å legge ut masse på Barneloppis.no! Jeg synes det er veldig enkelt å legge ut annonser her, håper dere også er enige i det! Og så er det jo selvsagt GRATIS! Her kommer jeg til å selge de peneste av guttas klær, tenker at det må være i svært god stand for at noen skal gidde å betale porto osv.

Jeg liker også veldig godt å selge ting på Byttesentralen på Kløfta. Det fine her, er at det som ikke blir solgt gir jeg videre til foreningen. På den måten vet jeg at klærne kan komme andre til gode. :-)


Hvordan er du i forhold til dette, liker du å selge/kjøpe brukt eller velger du å ha skuffer og skap fulle av ting du ikke lenger behøver?


4 kommentarer:

Bird on a wire sa...

Hihi, jeg har netopp vært igjennom en storopprydding i boder, skuffer og skap. Følelsen av å kvitte seg med ting en ikke bruker er helt fantastisk synes jeg.
Og Finn.no er en fin fyr, det er mannen i mitt liv for tiden :)

Anette {foreldremanualen} sa...

Ha ha, jeg er også glad i Finn! ;-)

salige lavendel sa...

Jeg er som deg - liker ikke å masse jeg ikke bruker i huset. Deilig å ha litt plass heler og så føles det mer ryddig å ikke ha mase ubrukt "skrot" liggende.

Sky Customer Service Contact Number sa...

Nice post and thanks for share any way . I want you to visit the link below to get some useful info like <a href="http://www.customercarenumber.co.uk/sky-customer-service-contact-number-0800-810-1044/ >sky customer service contact number </a>